Groepen en feesten

Voor elk gezelschap, voor ieder wat wils.

Groepen en feesten

Bent U op zoek naar een locatie om een feest of groepsbijeenkomst te laten doorgaan. Dan is de Marnixhoeve één der meest geschikte locaties te Lier.

Voor groepen Klein of groot, jong en oud hebben wij op maat gemaakte oplossingen. Onze zaak bied plaats voor ruim 150 personen.

Vanaf 30 personen zetten wij u in een afgescheiden gedeelte waar u kan genieten in alle rust van uw aangelegenheid. Bij goed weer kan u ons tuingedeelte ter beschikking krijgen voor allerlei recepties , ceremonies, babyborrels e.a.

U geniet er in een uiterst charmant kader, met landelijke tuin van een Vlaamse hoevekeuken met grootmoeders streek- en seizoensgebonden producten alsook recepten.

De Marnixhoeve is geschikt om met de wagen naar toe te komen daar het over een parking beschikt voor wel 80 wagens. Daarnaast hebben we een ruime fietsenstalling en kan u bij ons uw elektrische fiets laten opladen. De Marnixhoeve ligt maar op een boogscheut van de meeste fietsroutes rondom Lier.

Naast gratis WiFi stellen we ook een projectie scherm ter beschikking waarop u foto’s filmpjes of presentaties op kan afspelen.

De meeste offertes maken wij graag na afspraak op maat

Contacteer ons